Welkom bij Dikkers & Kleyn

Dikkers & Kleyn staat garant voor (h)eerlijke en betaalbare kwaliteitswijnen. De door ons met zorg en aandacht op het desbetreffende wijngoed geselecteerde wijnen komen uitsluitend uit Duitsland en Oostenrijk. Bij de selectie wordt met name gelet op kwaliteit, duurzame productie en vooral: een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Onze wijnen zijn te typeren als eigenwijs en karaktervol, wijnen in balans.

Kwaliteit vormt de basis van onze nooit aflatende motivatie: kwaliteit van de wijnen, van de dienstverlening en van de informatieverstrekking. Onvermoeibaar zoeken - en vinden! - wij het beste op het gebied van Duitse en Oostenrijkse wijn. Met een uitstekende balans tussen kwaliteit en prijs. Authenticiteit, elegantie, bewaar- en ontwikkelingspotentieel vormen de sleutelbegrippen van onze zoektochten naar mooie wijnen. Wijnen waar u als echte wijnliefhebber/-kenner van zult genieten, dat is waar we voor u naar zoeken.

Wij bezoeken wijnboeren en zoeken naar hun meest interessante wijn, proeven de wijn en beslissen of deze voldoet aan onze voorwaarden. Is de wijn bijzonder lekker en kunnen we deze voordelig aan u aanbieden? Dan zijn dat de wijnen die u bij ons kunt bestellen. Dikkers & Kleyn voorziet particuliere klanten, horeca en detailhandel in het hele land van passend persoonlijk advies, uitgebreide informatie en deskundige service.

Omdat er zoveel verschillende soorten wijn zijn, maken wij u graag wegwijs met het kiezen van de juiste wijn bij het juiste moment of diner.

Neem gerust contact met ons op!